Blogg

What in the heeeeeeeell (something new)

Heyo!

Uhm, så lenge siden sist I guess. Jeg vet jeg gir store løfter hele tiden om at jeg SKAL få tilbake litt inspirasjon og lage flere videoer, for let's face it, that's why we're here, men det tar ugudelig lang tid.

Derfor har jeg nå bestemt at jeg skal skjerpe meg, og imens jeg finner ut hva jeg skal gjøre, tenkte jeg å gå gjennom hele favorittlista mi fra YouTube, for det er ikke noe kult å ha den om ikke andre mennesker kan se alt det teite jeg legger til som favoritter.

Keep in mind, som dere sikkert har fått med dere, så har jeg likt og favorited veldig mange videoer over de siste fem årene, so you're in for a treat! Foreløpig er favoritt nummeret 520, so without further snikk snakk, let's watch a few!

 Shane Dawson anno 2008 comin at you! Kan nesten ikke se forskjell på han og Britney, so well done man.

 

Then some Shane Dawson anno 2009! Yes, I did have a Shane Dawson fetish back then, so sue me!

 

 Her har vi litt Ricky Gervais standup fra 2007, I love this man!

 

Så jeg tror vi kjører tre av gangen, unless you want any more or less. Let me know!

Og som alltid så tell me what you think, which one's best, and what the hell I'm gonna do for my comback.

Also, share this shit. I'm back!

INNSKILD

God dag. Jeg vet ikke om noen har lagt merke til det, men jeg har brått slettet alt på denne bloggen.

Jeg har jo lenge snakket om å bytte bloggnavn, noe jeg har utsatt og utsatt. Nå har jeg søkt på en jobb som hadde vært utrolig bra å kunne lande, og da syntes jeg det var på tide å kvitte meg med denne bloggen.

Jeg kommer altså da til å flytte over til en annen blogg. Adressen kommer jeg til å legge ut her om en veldig liten stund. Det hadde vært kult om dere som er her inne og titter jevnt å trutt hadde hatt lyst til å følge meg til den nye bloggen.

hits